მიმდინარეობს საიტის რეკონსტრუქცია. ბოდიშს გიხდით შესაძლო ხარვეზებისთვის...

 
წერილის გაგზავნა!
თემატიკა
ქალბატონებს მამაკაცებს ბავშვთა სამყარო ლიტერატურა ჯანმრთელობა ფსიქოლოგია სექსი ბიზნესი შოპინგი მოდა ეტიკეტი რელიგია შეუცნობელი ავტო+ ენციკლოპედიები საიტის შესახებ
 
 

პოეზია
პოეზია - ცნობილი ავტორები

 

თაფლის შესახებ
ყველაფერი თაფლის შესახებ

საათები

 

ფული ინტერნეტით
ფული ინტერნეტით

 

ვებ კატალოგი
ვებ კატალოგი - Aura.Ge

 

  ნანახია 2302 - ჯერ |  
შრიფტის ზომა

 

შეიძლება იყოს მხოლოდ ცხარე გემოსი და სადესერტო. თითქმის ყველა ქვეყანაში ალკოჰოლური ღვინოებისთვის ერთი და იგივე რეცეპტია მიღებული. სიმაგრე არ უნდა აღემატებოდეს 22,5%-ს, ცქრიალა ღვინოებში იგი შეიძლება გავზარდოთ სუფთა ალკოჰოლის დამატებით.

ყველა სხვა ღვნოში თეთრი იქნება თუ წითელი, სასტიკად აკრძალულია ალკოჰოლის დამატება. ალკოჰოლი შესაძლოა წარმოიშვას ბადაგში შაქრის დამატებით. ამიტომ, ევროპულ ქვეყნებში ასეთი წესით შემზადებულ ღვინოს “ღვინო-ლიქიორს” უწოდებენ. დიდი რაოდენობით მზადდება იგი, მაგალითად, მორავიაში (ქარხანა ელინეკი) და გამოირჩევა გემოთი, სურნელით.

 
 
 

 
 
 
  • რეკლამა
  • ჰორო
  • ტესტები
ორსულობის შესახებ
ყველაფერი ორსულობის შესახებ

 

თალიზი - Aura.Ge

 

Loading...

როგორ გავიზარდოთ?
როგორ გავიზარდოთ სიმაღლეში

გონივრული არჩევანი
საყოფაცხოვრებო ტექნიკა - Aura.Ge

წყლის შესახებ