წერილის გაგზავნა!
თემატიკა
ქალბატონებს მამაკაცებს ბავშვთა სამყარო ლიტერატურა ჯანმრთელობა ფსიქოლოგია სექსი ბიზნესი შოპინგი მოდა ეტიკეტი რელიგია შეუცნობელი ავტო+ ენციკლოპედიები საიტის შესახებ
 
 
 
 




—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

პოეზია
პოეზია - ცნობილი ავტორები



—  —  —  —  —  —  —  —  — 

თაფლის შესახებ
თაფლი - ყველაფერი თაფლის შესახებ

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

საათები
საათების ონლაინ მაღაზია

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

ფული ინტერნეტით
ფული ინტერნეტით

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

ვებ კატალოგი
ვებ კატალოგი - Aura.Ge

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

  ნანახია 1618 - ჯერ |  
შრიფტის ზომა

 

ყურძნის ჯიში, რომლისგანაც იტალიაში წითელ ღვინოს ამზადებენ. ღვინო მიგიზიდავთ თავისი სურნელით, სიმსუბუქით (რაც ხშირად წითელ ღვინოებს არ ახასიათებთ). საუცხოოა კურდღლის ხორცისგან დამზადებულ გულიაშთან.

იტალიური ბარბერა გამოირჩევა შედარებით მუქი ფერით და სიმძიმით. იტალიურ წითელ ღვინოებში საუკეთესოდ ითვლება “ჩიანტი” და “ბაროლი”. ძალიან კარგია იგი ცოცხალ, რბილ პარმაზანთან. მიირთვით იგი ასევე კატლეტთან და კომბოსტოსთან ერთად.

 
 
 

უკან

 
 
 
  • რეკლამა
  • ჰორო
  • ტესტები

 

 

როგორ გავიზარდოთ?
როგორ გავიზარდოთ სიმაღლეში

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

ორსულობის შესახებ

 

როგორ ავირჩიოთ საყოფაცხოვრებო ტექნიკა

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

თალიზი - Aura.Ge

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

სწრაფი სესხები

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

როგორ დავაგროვოთ ბიტკოინები

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

Загрузка...