წერილის გაგზავნა!
თემატიკა
ქალბატონებს მამაკაცებს ბავშვთა სამყარო ლიტერატურა ჯანმრთელობა ფსიქოლოგია სექსი ბიზნესი შოპინგი მოდა ეტიკეტი რელიგია შეუცნობელი ავტო+ ენციკლოპედიები საიტის შესახებ
 
 
 
 




—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

პოეზია
პოეზია - ცნობილი ავტორები



—  —  —  —  —  —  —  —  — 

საათები
საათების ონლაინ მაღაზია

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

ფული ინტერნეტით
ფული ინტერნეტით

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

თაფლის შესახებ
თაფლი - ყველაფერი თაფლის შესახებ

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

ვებ კატალოგი
ვებ კატალოგი - Aura.Ge

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

  ნანახია 1595 - ჯერ |  
შრიფტის ზომა

 

ჯერ კიდევ წარსული დროიდან ღვინის ხარისხიანობას განსაზღვრავდნენ დეგუსტაციით (ლათინური სიტყვაა და ნიშნავს გემოს გასინჯვას). ქიმიური ანალიზით შეიძლება გაირკვეს ამა თუ იმ ღვინის კომპონენტები, მათი რაოდენობრივი შემცველობა, მაგრამ ის არ მიგვანიშნებს და არც ხსნის მათ შორის რომელია ღვინის ხარისხისათვის გადამწყვეტი, რის მიხედვითაც შეიძლება განისაზღვროს ამ ღვინის სირბილე სურნელი, ფერი, გამჭვირვალება, გემო, ასაკი...

ღვინის ამ თვისებების ამოხსნა და გაგება შესაძლებელია მხოლოდ ენით, ღვინის დაჭაშნიკებით. ღვინოების დეგუსტირებისას აუცილებლად წარმოდგენილი უნდა იქნეს საღი, სუფთა ღვინოები. კონგრესებსა და კონკურსებზე ღვინოებს, ჩვეულებრივ, აფასებენ საუზმემდე ან სადილამდე. ყველაზე უფრო მიღებულია ღვინის დეგუსტაცია დილით, უზმოზე.

 
 
 

უკან

 
 
 
  • რეკლამა
  • ჰორო
  • ტესტები
Загрузка...

 

 

როგორ გავიზარდოთ?
როგორ გავიზარდოთ სიმაღლეში

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

როგორ ავირჩიოთ საყოფაცხოვრებო ტექნიკა

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

სწრაფი სესხები

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

თალიზი - Aura.Ge

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

როგორ დავაგროვოთ ბიტკოინები

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —