წერილის გაგზავნა!
თემატიკა
ქალბატონებს მამაკაცებს ბავშვთა სამყარო ლიტერატურა ჯანმრთელობა ფსიქოლოგია სექსი ბიზნესი შოპინგი მოდა ეტიკეტი რელიგია შეუცნობელი ავტო+ ენციკლოპედიები საიტის შესახებ
 
 
 
 




—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

პოეზია
პოეზია - ცნობილი ავტორები



—  —  —  —  —  —  —  —  — 

საათები
საათების ონლაინ მაღაზია

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

ფული ინტერნეტით
ფული ინტერნეტით

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

თაფლის შესახებ
თაფლი - ყველაფერი თაფლის შესახებ

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

ვებ კატალოგი
ვებ კატალოგი - Aura.Ge

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —

  ნანახია 1995 - ჯერ |  
შრიფტის ზომა

 

მას შემდეგ, რაც აქროლდება ალკოჰოლი, წყალი და სხვა აქროლადი ნივთიერებები, რჩება სახაროზა, ინვერტული შაქარი, ვაშლმჟავა, გლიცერინი და ა.შ. თუ ღვინოში რჩება ამ ნაშთის დიდი რაოდენობა, მას ექსტრაქტულს უწოდებენ.

სტანდარტების კომიტეტი გვაძლევს ყველაზე დაბალ საზღვარს ექსტრაქტის შესაძლებელი შემცველობისა 12 გ 1 ლ ღვინოზე. წითელი ღვინოები უფრო მეტად ექსტრაქტულია, ვიდრე თეთრი ღვინოები. აგრეთვე სამხრეთული, გვიან აღებული ყურძნის ღვინოები, მშრალი ყურძნის ღვინოები – უფრო მდიდარია ექსტრაქტით.

 
 
 

უკან

 
 
 
  • რეკლამა
  • ჰორო
  • ტესტები
Загрузка...

 

 

როგორ გავიზარდოთ?
როგორ გავიზარდოთ სიმაღლეში

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

როგორ ავირჩიოთ საყოფაცხოვრებო ტექნიკა

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

სწრაფი სესხები

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

თალიზი - Aura.Ge

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —

როგორ დავაგროვოთ ბიტკოინები

—  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —