მიმდინარეობს საიტის რეკონსტრუქცია. ბოდიშს გიხდით შესაძლო ხარვეზებისთვის...

 
წერილის გაგზავნა!
თემატიკა
ქალბატონებს მამაკაცებს ბავშვთა სამყარო ლიტერატურა ჯანმრთელობა ფსიქოლოგია სექსი ბიზნესი შოპინგი მოდა ეტიკეტი რელიგია შეუცნობელი ავტო+ ენციკლოპედიები საიტის შესახებ
 
 

პოეზია
პოეზია - ცნობილი ავტორები

 

თაფლის შესახებ
ყველაფერი თაფლის შესახებ

 

საათები
საათების ონლაინ მაღაზია

 

ფული ინტერნეტით
ფული ინტერნეტით

 

ვებ კატალოგი
ვებ კატალოგი - Aura.Ge

 

  ნანახია 2135 - ჯერ |  
შრიფტის ზომა

 

მას შემდეგ, რაც აქროლდება ალკოჰოლი, წყალი და სხვა აქროლადი ნივთიერებები, რჩება სახაროზა, ინვერტული შაქარი, ვაშლმჟავა, გლიცერინი და ა.შ. თუ ღვინოში რჩება ამ ნაშთის დიდი რაოდენობა, მას ექსტრაქტულს უწოდებენ.

სტანდარტების კომიტეტი გვაძლევს ყველაზე დაბალ საზღვარს ექსტრაქტის შესაძლებელი შემცველობისა 12 გ 1 ლ ღვინოზე. წითელი ღვინოები უფრო მეტად ექსტრაქტულია, ვიდრე თეთრი ღვინოები. აგრეთვე სამხრეთული, გვიან აღებული ყურძნის ღვინოები, მშრალი ყურძნის ღვინოები – უფრო მდიდარია ექსტრაქტით.

 
 
 

 
 
 
  • რეკლამა
  • ჰორო
  • ტესტები
ორსულობის შესახებ
ყველაფერი ორსულობის შესახებ

 

Loading...

როგორ გავიზარდოთ?
როგორ გავიზარდოთ სიმაღლეში

გონივრული არჩევანი
საყოფაცხოვრებო ტექნიკა - Aura.Ge

 

თალიზი - Aura.Ge

 

 

წყლის შესახებ