მიმდინარეობს საიტის რეკონსტრუქცია. ბოდიშს გიხდით შესაძლო ხარვეზებისთვის...

 
წერილის გაგზავნა!
თემატიკა
ქალბატონებს მამაკაცებს ბავშვთა სამყარო ლიტერატურა ჯანმრთელობა ფსიქოლოგია სექსი ბიზნესი შოპინგი მოდა ეტიკეტი რელიგია შეუცნობელი ავტო+ ენციკლოპედიები საიტის შესახებ
 
 

პოეზია
პოეზია - ცნობილი ავტორები

 

თაფლის შესახებ
ყველაფერი თაფლის შესახებ

 

საათები
საათების ონლაინ მაღაზია

 

ფული ინტერნეტით
ფული ინტერნეტით

 

ვებ კატალოგი
ვებ კატალოგი - Aura.Ge

 

  ნანახია 1667 - ჯერ |  
შრიფტის ზომა

 

ღვინის ქვა, მჟავე კალიუმის მარილი. გარკვეული სახეობის ღვინოები საკმაო რაოდენობით შეიცავენ, რაც ღვინის სიმღვრივეს იწვევს.

4-5 გრადუსით გაცივებისას კასრის ფსკერზე დაილექება და დაკრისტალდება. ხშირად ასეთივე შემთხვევაა ბოთლებშიც და უფრო მეტიც – ჩამოასხამ ღვინოს და შეიძლება ამ კრისტალის ნაწიბურები ჭიქაში აღმოჩნდეს.

არ გეგონოთ, რომ ღვინის ბრალია, ვინაიდან ასეთ შემთხვევებს ადგილი აქვს ღვინით სავსე კასრების ან ბოთლების გადატან-გადმოტანისას ყინვიან ამინდში ან მაცივრის საკანში მოძრაობისას.

 
 
 

 
 
 
  • რეკლამა
  • ჰორო
  • ტესტები
ორსულობის შესახებ
ყველაფერი ორსულობის შესახებ

 

Loading...

როგორ გავიზარდოთ?
როგორ გავიზარდოთ სიმაღლეში

გონივრული არჩევანი
საყოფაცხოვრებო ტექნიკა - Aura.Ge

 

თალიზი - Aura.Ge

 

 

წყლის შესახებ